ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    36,6076
    Dolar
  • Euro
    39,8148
    Euro
  • Altın
    3.512,050
    Altın
  • Bist-100
    10.728,00
    Bist-100
  • ADANA
    13/27°
    ADANA
  • ANKARA
    10/21°
    ANKARA
  • ANTALYA
    14/21°
    ANTALYA
  • BURSA
    15/25°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/20°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/24°
    IZMIR
  • KONYA
    8/19°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
CHP'li Türeli: Emekli ikramiyesi asgari ücrete endekslenseydi 14 bin TL olacaktı
CHP'li Türeli: Emekli ikramiyesi asgari ücrete endekslenseydi 14 bin TL olacaktı
Ünlü oyuncudan acı haber!
Ünlü oyuncudan acı haber!
Putin'den flaş ateşkes açıklaması!
Putin'den flaş ateşkes açıklaması!
Vekiller ortada yok! Meclis kapandı
Vekiller ortada yok! Meclis kapandı
15 Ocak 2021 Cuma - 23:39

WhatsApp'tan geri adım!

WhatsApp tartışma yaratan yeni gizlilik sözleşmesinin uygulanma tarihini erteledi. WhatsApp'tan yapılan açıklamada "Son güncellememize daha fazla zaman veriyoruz" denilerek 8 Şubat'ta hiçbir kullanıcının hesabının askıya alınmayacağı veya silinmeyeceği belirtildi.

WhatsApp tan geri adım!

WhatsApp’ın yeni gizlilik sözleşmesi ve veri paylaşımına dair değişiklikler kullanıcıların karşısına bir onay penceresi olarak çıktı.

Konu hakkındaki tepkilerin ardından WhatsApp yeni bir açıklama yaparak 8 Şubat’ta hiç kimsenin hesabının askıya alınmayacağını veya silinmeyeceğini belirtti.

“KAFA KARIŞIKLIĞI OLDUĞUNU PEK ÇOK KİŞİDEN DUYDUK”

WhatsApp’ın açıklamasında şöyle denildi:

* Son güncellememizle ilgili ne kadar kafa karışıklığı olduğunu pek çok kişiden duyduk. Endişeye neden olan birçok yanlış bilgi var ve herkesin ilkelerimizi ve gerçekleri anlamasına yardımcı olmak istiyoruz.

* WhatsApp basit bir fikir üzerine inşa edildi: Arkadaşlarınız ve ailenizle paylaştığınız şeyler aranızda kalır. Bu, kişisel görüşmelerinizi her zaman uçtan uca şifreleme ile koruyacağımız anlamına gelir, böylece ne WhatsApp ne de Facebook bu özel mesajları göremez.

“KAYIT TUTMUYORUZ”

* Bu nedenle, herkesin mesajlaştığı veya aradığı kişilere ilişkin kayıt tutmuyoruz. Paylaşılan konumunuzu da göremeyiz ve kişilerinizi Facebook ile paylaşmayız.

* Bu güncellemelerle bunların hiçbiri değişmiyor. Bunun yerine, güncelleme, insanların WhatsApp üzerinden bir işletmeye mesaj göndermesi gereken yeni seçenekleri içeriyor ve verileri nasıl topladığımız ve kullandığımız konusunda daha fazla şeffaflık sağlıyor.

* Bugün herkes WhatsApp’ta bir işletmeyle alışveriş yapmasa da, gelecekte daha fazla insanın bunu tercih edeceğini ve insanların bu hizmetlerden haberdar olması önemli. Bu güncelleme, Facebook ile veri paylaşma yeteneğimizi genişletmez.

“İNSANLARA KADEMELİ OLARAK GİDECEĞİZ”

* Şimdi, insanlardan şartları incelemelerinin ve kabul etmelerinin isteneceği tarihi geri alıyoruz. 8 Şubat’ta hiç kimsenin hesabı askıya alınmayacak veya silinmeyecek. Ayrıca, WhatsApp’ta gizlilik ve güvenliğin nasıl çalıştığına dair yanlış bilgileri temizlemek için daha çok şey yapacağız.

* Ardından, 15 Mayıs’ta yeni iş seçenekleri sunulmadan önce, politikayı kendi hızlarında gözden geçirmek için insanlara kademeli olarak gideceğiz.

* WhatsApp, dünyanın dört bir yanındaki insanlara uçtan uca şifreleme getirilmesine yardımcı oldu ve bu güvenlik teknolojisini şimdi ve gelecekte savunmaya kararlıyız. Bize ulaşan herkese ve gerçeklerin yayılmasına ve söylentileri durdurmasına yardımcı olan pek çok kişiye teşekkür ederiz.

* WhatsApp’ı özel iletişim kurmanın en iyi yolu yapmak için sahip olduğumuz her şeyi koymaya devam edeceğiz.

 
Büyükşehir meclisinde Kültürpark sunumu... İŞTE YENİ PLANIN DETAYLARI!
 
Korona aşısı olan 24 kişi hayatını kaybetti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fahrettin Koca'dan HDP ve TİP'e teşekkür: Örnek oldular
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı davetinde bulunduğu siyasi parti liderleri ...
Marmara Üniversitesi'nde şok! Çocuk istismarından sabıkalı çıktı...
Marmara Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölüm başkanı Doç. ...
Aracı firma, Covid-19 aşısı için devletten dört katı fiyat istedi
Afrika'da yeni tip koronavirüsün (Covid-19) en fazla görüldüğü ülke Güney ...
 
Cemal Enginyurt’tan organize saldırılara ilişkin açıklama
Eski MHP'li Milletvekili DP'li Cemal Enginyurt, Özdağ, Hatipoğlu ve Uğuroğlu'na ...
Kedi mamasının içinde vücut geliştirme hapı!
Türkiye'ye Hindistan ve Çin gibi ülkelerden kedi maması ambalajlarının ...
Saldırıya uğrayan Özdağ, Bahçeli hakkındaki açıklamasına dikkat çekti
Saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, ...
 
İzmir'de 4.0 büyüklüğünde deprem
İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında, 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Esnaf satış defterini gösterip isyan etti
İYİ Parti lideri Akşener, İstanbul Bayrampaşa'da çevre esnafını ziyaret ...
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile yeni genelge
İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine kısıtlamalarda istisna kapsamına ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 26 21 5 0 64 27 37 68
2 Fenerbahçe 25 19 4 2 63 23 40 61
3 Reeder Samsunspor 26 15 5 6 44 30 14 50
4 Beşiktaş 25 12 8 5 39 25 14 44
5 ikas Eyüpspor 26 12 7 7 39 28 11 43
6 Göztepe 25 10 6 9 43 33 10 36
7 Rams Başakşehir 25 10 6 9 41 34 7 36
8 Gaziantep FK 25 10 5 10 35 35 0 35
9 Çaykur Rizespor 26 10 3 13 34 44 -10 33
10 Onvo Antalyaspor 26 9 6 11 30 47 -17 33
11 Trabzonspor 25 8 8 9 40 31 9 32
12 Kasımpaşa 26 7 11 8 45 51 -6 32
13 Corendon Alanyaspor 26 8 7 11 30 38 -8 31
14 Tümosan Konyaspor 26 7 7 12 32 40 -8 28
15 Net Global Sivasspor 26 7 6 13 31 42 -11 27
16 Sipay Bodrum FK 26 7 6 13 18 29 -11 27
17 Bellona Kayserispor 25 6 9 10 27 45 -18 27
18 Atakaş Hatayspor 25 3 7 15 26 44 -18 16
19 Adana Demirspor 26 2 4 20 25 60 -35 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri