ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    37,9269
    Dolar
  • Euro
    41,0275
    Euro
  • Altın
    3.820,370
    Altın
  • Bist-100
    9.592,00
    Bist-100
  • ADANA
    14/21°
    ADANA
  • ANKARA
    8/18°
    ANKARA
  • ANTALYA
    11/17°
    ANTALYA
  • BURSA
    10/14°
    BURSA
  • ISTANBUL
    11/13°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/15°
    IZMIR
  • KONYA
    5/15°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
semih balaban,
Bayram tatilinde acı haberler gelmeye devam ediyor: 34 kişi öldü
Bayram tatilinde acı haberler gelmeye devam ediyor: 34 kişi öldü
Emekli ikramiyesi farklarının ödeneceği tarih belli oldu
Emekli ikramiyesi farklarının ödeneceği tarih belli oldu
Bakan Göktaş'ın boykot tepkisine CHP'li Tanal'dan 'çifte vatandaşlık' çıkışı
Bakan Göktaş'ın boykot tepkisine CHP'li Tanal'dan 'çifte vatandaşlık' çıkışı
Ticaret Bakanı Bolat'tan boykot yapacak vatandaşlara: Azgın azınlık
Ticaret Bakanı Bolat'tan boykot yapacak vatandaşlara: Azgın azınlık
26 Haziran 2024 Çarşamba - 12:03

Başkan Tugay moda sektörünün temsilcileriyle buluştu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği’nin 22. kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlediği 2. Boyoz Şenliği’ne katıldı. Başkan Tugay, “İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak, dünya markası olma yolunda hızlı adımlar atan moda merkezimize elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız. Esnafımızla, sanayicimizle birlikte elimizi taşın altına koymak, İzmir’i hak ettiği yere taşıyacaktır” dedi.

Başkan Tugay moda sektörünün temsilcileriyle buluştu

Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği, 22. kuruluş yıl dönümü nedeniyle ikinci kez Boyoz Şenliği düzenledi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay da modacıları yalnız bırakmadı. Buluşmaya; Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Ata, Ege Giyim Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Ertuğrul, Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Kulu ve moda sektörü profesyonelleri katıldı.


 
Tugay: İzmir’in kalkınmasında büyük rol oynuyor
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Sadece Türkiye’de değil dünya çapında lokomotif sektörlere sahip olmak, kuşkusuz ki İzmir’in kalkınmasında büyük rol oynuyor. Hazır giyim ve tekstil sektörü, İzmir’de sadece üretimin can damarlarından biri değil. Aynı zamanda tasarımın, yaratıcılığın, modanın, gelecek kuşaklar için yaratılan istihdamın, dünya çapında markalaşmanın öncü sektörü. Bu birikimi, Avrupa’nın kendi alanında en büyüğü olan Fuar İzmir’de düzenlediğimiz fuarlarda da değerlendiriyoruz. Sadece bu yıl sektöre yönelik olarak dört fuar düzenliyoruz. Ekim ayında FashionTech, FashionPrime ve FashionHome fuarları ile hazır giyim konfeksiyon sektörünün en büyük buluşmalarından birini yaşayacağız. Kasım ayında ise IF Wedding Fashion ile 18. kez kapılarımızı dünyaya açıyoruz” dedi.


 
“İzmir’i hak ettiği yere taşıyacaktır”
Sektöre destek vermeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Tugay, “Bu çalışmalarla amacımız, dileğimiz sektör temsilcilerimizin ihracatlarını artırmaları, sektörün nabzını tutarak, yeniliklerden haberdar olarak dünyaya açılmaları. Sektör için gösterilen bu önemli çabalardan biri de Mimar Kemalettin Moda Merkezi. Her yıl üzerine yeni şeyler ekleyerek kente kattığınız değerler ve vizyoner çalışmalarınız için tüm dernek yöneticilerimizi kutluyorum. İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak, dünya markası olma yolunda hızlı adımlar atan moda merkezimize elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız.  Esnafımızla, sanayicimizle birlikte elimizi taşın altına koymak, İzmir’i hak ettiği yere taşıyacaktır” diye konuştu.


 
Mutlu: Daha da sık buluşacağız
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay’ın vizyonuyla biz bu dönem Mimar Kemalettin’i el birliğiyle hak ettiği moda merkezi konumuna getireceğiz” dedi. Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Kulu ise “Eylül ayında yapacağımız ikinci geleneksel defilemizin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun katılımıyla daha renkli geçeceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Tugay, defileye destek vereceklerini ifade etti. Kulu ise Başkan Tugay’a destekleri için teşekkür ederek plaket takdim etti.

 
Okul müdürüne kanlı pusu!
 
BBŞT ödüle doymuyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çiğli'de temizlik seferberliği!
Çiğli Belediyesi, 27 Haziran-27 Ağustos tarihleri arasında planladığı ...
Başkan Duman’dan milli maç daveti!
Buca Belediyesi, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Millî Takım'ın heyecan ...
Konak’ta uluslararası eğitim zirvesi!
Konak Belediyesi, Global Hope Network International ile Toplumsal Dönüşüm ...
 
Başkan Duman'dan mahalle ziyaretleri!
Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, mahalle ziyaretlerine başladı. İlk ...
Seferihisar'da hobi bahçeleri yıkılıyor!
Seferihisar’da tarım arazilerine zarar veren hobi bahçelerinin yıkımına ...
Başkan Tugay'dan eylem yapan memurlara net mesaj: ''BİZİ GÖREVDEN ALIRLAR''
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, mali durumdan ertelenen ...
 
Menderes'te dev ekranda milli heyecan!
A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri son maçı Menderes'te ...
Hayatlarında ilk kez bisiklet sürdüler!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü ve Zincir ...
Karabağlar’da Neşeli Sokaklar Mutlu Çocuklar Şenlikleri başlıyor!
Karabağlar Belediyesi’nin düzenlediği ve tüm yaz boyunca mahalleleri neşe ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 28 22 5 1 69 29 40 71
2 Fenerbahçe 27 20 5 2 67 25 42 65
3 Reeder Samsunspor 28 15 6 7 44 32 12 51
4 Beşiktaş 27 13 8 6 41 27 14 47
5 ikas Eyüpspor 28 12 8 8 41 32 9 44
6 Rams Başakşehir 27 11 6 10 44 38 6 39
7 Göztepe 27 10 8 9 45 35 10 38
8 Gaziantep FK 27 11 5 11 36 36 0 38
9 Kasımpaşa 28 9 11 8 49 52 -3 38
10 Trabzonspor 27 9 9 9 44 32 12 36
11 Onvo Antalyaspor 28 10 6 12 32 52 -20 36
12 Tümosan Konyaspor 28 9 7 12 34 40 -6 34
13 Çaykur Rizespor 27 10 3 14 34 46 -12 33
14 Corendon Alanyaspor 28 8 7 13 32 42 -10 31
15 Net Global Sivasspor 28 8 6 14 38 46 -8 30
16 Sipay Bodrum FK 28 8 6 14 22 33 -11 30
17 Bellona Kayserispor 27 7 9 11 32 46 -14 30
18 Atakaş Hatayspor 27 4 7 16 29 51 -22 19
19 Adana Demirspor 27 2 4 21 26 65 -39 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri