ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    38,0300
    Dolar
  • Euro
    43,2725
    Euro
  • Altın
    3.959,590
    Altın
  • Bist-100
    9.381,00
    Bist-100
  • ADANA
    7/20°
    ADANA
  • ANKARA
    -1/8°
    ANKARA
  • ANTALYA
    10/18°
    ANTALYA
  • BURSA
    3/13°
    BURSA
  • ISTANBUL
    4/12°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    2/18°
    IZMIR
  • KONYA
    -2/8°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Beşiktaş Divan Kurulu'nda kavga... Hasan Arat'a yumruk atıldı!
Beşiktaş Divan Kurulu'nda kavga... Hasan Arat'a yumruk atıldı!
Üniversite öğrencileri protestolarını nasıl sürdürüyor? Akademik boykot devam ediyor mu?
Üniversite öğrencileri protestolarını nasıl sürdürüyor? Akademik boykot devam ediyor mu?
İmralı Heyeti, Adalet Bakanı ile görüşecek
İmralı Heyeti, Adalet Bakanı ile görüşecek
Bakan Uraloğlu açıkladı: Discord ve Roblox açılacak mı?
Bakan Uraloğlu açıkladı: Discord ve Roblox açılacak mı?
7 Şubat 2024 Çarşamba - 12:23

AK Partili Çankırı 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri andı

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde hayatını kaybedenleri rahmetle anarken, “6 Şubat Depremi, karşısında milletimizin gösterdiği birlik ve beraberlik ruhu, yaraları saracak bir güç oldu. Devletimiz o gün ve sonrasında vatandaşlarımızın yanında oldu, olmaya da devam ediyor.’’ dedi.

AK Partili Çankırı 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri andı

AK Parti Konak Belediye Başkan adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için yürüttüğü dinamik kampanya kapsamında, Konak’ın çeşitli bölgelerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Konak Meydanı’nda 6 Şubat Depremi’nin yıl dönemi dolayısıyla Kahraman Maraşlılar Federasyonu’nun düzenlediği Deprem Fotoğraf Sergisi'ne İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ ile birlikte katıldı.

Burada yaptığı açıklamada AK Partili Çankırı, ‘’Yüreğimizde derin bir acı ve hüzünle, asrın felaketinin birinci yıl dönümünü idrak ediyoruz. Bu felaket, 11 ilimizi derinden etkiledi, yüreklerimizi sızlattı. 6 Şubat Depremi, karşısında milletimizin gösterdiği birlik ve beraberlik ruhu, yaraları saracak bir güç olmuştur. İnsanlık tarihine altın harflerle yazılan bu dayanışma örneği, milletimizin asaletini ve vatan sevgisini bir kez daha gözler önüne sermiştir. Devletimiz o gün ve sonrasında vatandaşlarımızın yanında oldu, olmaya da devam ediyor. Yıkılan evlerin yeniden inşası, kaybettiğimiz insanların ailelerinin yanında olmak, yaraların sarılması için Cumhurbaşkanımız Sayın recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hükümetimiz her şeyi yapıyor. Çünkü bizim için her bir vatandaşımızın hayatı, her bir evimizin sakinleri çok kıymetlidir. Bugün, bu acı olayın birinci yıl dönümünde, hayatını kaybedenleri rahmetle yâd ediyor, yakınlarına sabır ve metanet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.’’ dedi.

“Hemşehri Dernekleri Toplumun Bel Kemiğidir”

Gün boyunca sürdürdüğü programında, Urfalılar Federasyonu’nda üyeler ile bir araya geldi. Çankırı hemşehri derneklerinin toplumun bel kemiği olduğuna dikkat çekerek ilçede binlerce Şanlıurfalı vatandaşın bulunduğunu söyledi. Çankırı şunları söyledi: “Türkiye’nin kentleşme tecrübesinde sivil toplum örgütleri, toplumsal sorunlarda iş birliği noktasında yerel ve merkezi hükümetle kesiştiği noktadadır. Bu bağlamda biz Konak’ta yapacaklarımızı çok iyi biliyoruz. İlçenin sınırlarını aşan sorunları mevcut ama bizim de hizmette enerjimiz çok.  Her daim temas halinde her daim iş birliği içinde olacağız.”

Güney ve Hilal Mahallesi sakinlerini ziyaret eden Çankırı, ilçenin farklı kesimlerinin temsilcileriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Vatandaşların beklentilerini ve taleplerini doğrudan dinleyen Çankırı, yerel yönetim anlayışını katılımcılığa dayalı bir şekilde şekillendireceklerini söyledi.

 

 
Altay'da zorunlu gençleşme!
 
Karşıyaka'da 5. takviye!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Akdeniz: "Menderes’te özlem bitecek"
Cumhur İttifakı’nın Menderes İlçe Belediye Başkan Adayı AK Partili Sinan ...
CHP'li Yücel'den AK Partili Dağ ve İnan'a yanıt... "Yıldırım ve Zeybekci'yi daha iyi anlayacak"
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, AK Parti ...
AK Partili Dağ açıkladı... İzmir'in mezarlık sorununa çözüm!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Sarnıç'ta 55 ...
 
AK Partili Dağ depremzedeleri ziyaret etti, İzmirliler'e ''Güvenli konut'' sözü verdi...
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, 6 Şubat ...
CHP Konak Adayı Mutlu'dan kentsel dönüşüm sözü...
Konak’ın kentsel dönüşüm bekleyen mahallelerinde Roman vatandaşlarla buluşan ...
AK Partili Tunç: ''Bozyaka Hastanesi yenilenecek''
Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, Bozyaka’da yakın zamanda ...
 
Eşki dosyasını alkışlarla teslim etti....
Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, adaylık dosyasını Bornova İlçe ...
CHP İzmir'den 04.17'de saygı duruşu...
CHP İzmir İl Başkanlığı, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş ...
İmamoğlu'dan Erdoğan'a Hatay tepkisi..
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay’da ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 29 23 5 1 71 29 42 74
2 Fenerbahçe 28 21 5 2 71 26 45 68
3 Reeder Samsunspor 30 15 6 9 45 36 9 51
4 Beşiktaş 29 13 9 7 42 30 12 48
5 ikas Eyüpspor 29 13 8 8 42 32 10 47
6 Rams Başakşehir 29 13 6 10 47 38 9 45
7 Onvo Antalyaspor 30 11 7 12 34 53 -19 40
8 Göztepe 29 10 9 10 46 37 9 39
9 Gaziantep FK 28 11 6 11 37 37 0 39
10 Kasımpaşa 29 9 12 8 50 53 -3 39
11 Tümosan Konyaspor 30 10 7 13 35 41 -6 37
12 Trabzonspor 28 9 9 10 45 36 9 36
13 Sipay Bodrum FK 30 9 7 14 23 33 -10 34
14 Çaykur Rizespor 28 10 4 14 35 47 -12 34
15 Bellona Kayserispor 28 8 9 11 34 46 -12 33
16 Net Global Sivasspor 29 8 7 14 39 47 -8 31
17 Corendon Alanyaspor 29 8 7 14 32 43 -11 31
18 Atakaş Hatayspor 28 4 7 17 29 52 -23 19
19 Adana Demirspor 28 2 4 22 26 67 -41 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri