ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,7205
    Dolar
  • Euro
    35,4983
    Euro
  • Altın
    2.500,830
    Altın
  • Bist-100
    10.882,00
    Bist-100
  • ADANA
    25/36°
    ADANA
  • ANKARA
    18/33°
    ANKARA
  • ANTALYA
    31/38°
    ANTALYA
  • BURSA
    20/34°
    BURSA
  • ISTANBUL
    23/31°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    22/39°
    IZMIR
  • KONYA
    19/31°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
97 kişinin öldüğü binanın müteahhidine tahliye!
97 kişinin öldüğü binanın müteahhidine tahliye!
BYD ile Türkiye arasında yatırım anlaşması!
BYD ile Türkiye arasında yatırım anlaşması!
Parkta tartıştığı arkadaşı tarafından öldürüldü!
Parkta tartıştığı arkadaşı tarafından öldürüldü!
Bolu ile Düzce arasında dağ kavgası: Akıllı ol!
Bolu ile Düzce arasında dağ kavgası: Akıllı ol!
5 Temmuz 2024 Cuma - 13:25

TSYD Doğan Turhan Tenis Turnuvası'na muhteşem final...

TSYD İzmir Şubesi'nin Küçük Kulüp Derneği'yle birlikte İstanbul Ekspres sponsorluğunda düzenlediği Küçük Kulüp-TSYD Doğan Turhan Tenis Turnuvası sona erdi. Tek erkekler, çift erkekler ve tek kadınlar kategorisindeki turnuvada kazananlar kupalarını törenle aldı. Küçük Kulüp Derneği Başkanı Emre Sarıgedik, "Turnuvamız İstanbul Ekspres ve TSYD İzmir Şubesi’nin katkılarıyla İzmir'in en prestijli organizasyonlarından biri haline geldi. Turnuvamızı geleneksel hale getireceğiz" dedi.

TSYD Doğan Turhan Tenis Turnuvası na muhteşem final...

SONKALEİZMİR-Küçük Kulüp Derneği, İstanbul Ekspres ve Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi'nin (TSYD) işbirliğinde düzenlenen Küçük Kulüp-TSYD Doğan Turhan Tenis Turnuvası sona erdi. Cemiyet hayatının öncü kulübü Küçük Kulüp tarafından 31’incisi gerçekleşen turnuva bu sene İstanbul Ekspres’in kurucusu Doğan Turhan adına düzenlendi. Tenisseverlerin yoğun ilgisiyle oynanan turnuvada raketler 10 gün boyunca İzmir’in en iyisi olmak için mücadele verdi.

KIYASIYA MÜCADELELER NEFES KESTİ

Turnuvanın tek erkekler kategorisinde Ege Avcı, Baran Bayoğlu’nu 6/4 – 6/4 lük skorla yenerek birincilik kupasını kaldırırken, tek bayanlar kategorisinde 6/1 – 6/4  lük skorla Özge Kaçak  birinciliğe, Evren Soytok  ikinciliğe hak kazandı. Çift Erkekler kategorisinde oldukça çekişmeli anlara sahne olan Hüsnü Hatipoğlu-Erhan Aktaş, Serhat Kaya - Eymen Beytaş maçının galibi 3/6 – 6/2 - 10/7 lük skorla Kaya - Beytaş ikilisi oldu. Turnuvanın centilmen sporcuları ise Banu Abacı ve Erkan Erkangil seçildi.

KUPALARINI TÖRENLE ALDILAR

Dereceye giren tenisçiler ödüllerini İstanbul Ekspres Yönetim Kurulu Başkanı Engin Turhan, Figen Turhan, Gülruh Turhan, Göztepe'nin efsane oyunvusu Cenap Öztezel, TSYD İzmir Şubesi Asbaşkanı Abdullah Çelebi, Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, Yönetim Kurulu Üyeleri Arda Yağcı, Ahmet Aslaner, Selçuk Özer ile Yiğit Temizocak ve Oğuz Azkara’dan aldı.

SARIGEDİK: "GELENEKSEL HALE GETİREECEĞİZ"

Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, “Her geçen sene turnuvalarımızın daha heyecanlı ve iddialı bir organizasyona dönüştüğünü görmekten mutluyuz. Önemli olan kazanmak değil sportmence yarışmak. Çok keyifli bir turnuva dönemi geçirdik. Bu sene turnuvamızı İstanbul Ekspres’in ve Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi’nin değerli katkılarıyla değerli büyüğümüz rahmetli Doğan Turhan onuruna oynadık. Bir kere daha kendisini rahmetle anıyor ve Turhan ailesi’ne turnuvamıza desteklerinden teşekkür ediyorum. Turnuvamız İzmir'in en prestijli organizasyonlarından biri haline geldi. Önümüzdeki dönemde daha da büyüterek geleneksel hale getireceğiz” dedi.


 
KATKILARINDAN DOLAYI PLAKET VERİLDİ

Sarıgedik ve turnuva sponsorları Turhan ailesi adına İstanbul Ekspres Yönetim Kurulu Başkanı Engin Turhan’a TSYD İzmir Şubesi Asbaşkanı Abdullah Çelebi’ye teşekkür plaketi takdim etti.

İstanbul Ekspres  Yönetim Kurulu Başkanı ve merhum Doğan Turhan’nın oğlu Engin Turhan 55 yıldan bu yana tenis geçmişine sahip bir aile olduklarını vurguladığı konuşmasında "Küçük Kulüp ve TSYD İzmir Şubesi ile oldukça başarılı bir organizasyonu geride bıraktık. Bu turnuvayı geleneksel hale getirmeyi istiyoruz. Tüm turnuva katılımcılarını ayrı ayrı tebrik ediyorum.” dedi.

"TSYD OLARAK KATKI KOYMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ"

TSYD İzmir Şubesi Asbaşkanı Abdullah Çelebi turnuvaya katkı koymaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi olarak bu anlamlı turnuvanın bir tarafı olmaktan büyük mutluluk duyduk. Başta Küçük Kulüp Derneği Başkanı Emre Sarıgedik olmak üzere İstanbul Ekspres Yönetim Kurulu Başkanı Engin Turhan, sporcularımız, hakemlerimiz, emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bu güzel turnuvanın gelecek dönemde geleneksel hale getirilerek daha geniş kitlelere yayılması için aynı şekilde destek vermeye hazırız” dedi.

Turnuva ödül törenini Turhan ailesinin yakın dostu, duayen gazeteci, televizyoncu ve sunucu Korcan Karar sundu. Final gecesi düzenlenen kokteyl ile son buldu.
 

 
Tire FK Mehmet Tosun'u aldı
 
Bornovalılar Srebrenitsa Katliamı'nı unutmadı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tire FK Mehmet Tosun'u aldı
TFF 3'üncü Lig ekibi Tire Futbol Kulübü, son olarak Erbaaspor'da forma ...
Altay'da yatırımcı için temaslar sürüyor
TFF 2'nci Lig ekiplerinden Altay'da şirketleşme kararı sonrası kulübe ...
Karşıyaka'da büyük operasyon... 10 oyuncu gitti!
TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup ekiplerinden Karşıyaka'da yönetim yeni sezon ...
 
Menemen FK iki oyuncuyu bırakmıyor
TFF 2'nci Lig'de mücadele edecek Menemen Futbol Kulübü'nde yeni sezon ...
Göztepe Melisa Sazalan ile anlaştı
Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi ekiplerinden Göztepe, dış transferde Melisa ...
Altınordu sahaya indi...
TFF 2'nci Lig ekiplerinden Altınordu, yeni sezon hazırlıklarına Torbalı ...
 
Göztepe'den İngiltere seferi...
Süper Lig'de yeni sezon öncesi sol bek Djalma Silva, orta saha Isaac Solet, ...
Karşıyaka'dan voleybolda işbirliği
Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi ekiplerinden Karşıyaka, KZY Spor Kulübü ile işbirliği yaptı.
İzmir'in kadın yarış pilotu...4 yılda 24 kupa kazandı!
İzmir'in Bayraklı ilçesindeki tamirhanede eşi Doğan Kotan (48) ile yarış ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri