ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    33,9916
    Dolar
  • Euro
    37,8380
    Euro
  • Altın
    2.821,270
    Altın
  • Bist-100
    9.577,00
    Bist-100
  • ADANA
    23/34°
    ADANA
  • ANKARA
    19/28°
    ANKARA
  • ANTALYA
    25/30°
    ANTALYA
  • BURSA
    21/31°
    BURSA
  • ISTANBUL
    24/28°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    22/35°
    IZMIR
  • KONYA
    20/27°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Dilan Polat'tan yeni paylaşım!
Dilan Polat'tan yeni paylaşım!
Yol verme kavgası: 1 ölü!
Yol verme kavgası: 1 ölü!
Koronvirüsün yeni varyantı hızla yayılıyor!
Koronvirüsün yeni varyantı hızla yayılıyor!
Özgür Özel'den Bilal Erdoğan'a tepki: Madem siyaset yapıyorsun karşılığını alırsın!
Özgür Özel'den Bilal Erdoğan'a tepki: Madem siyaset yapıyorsun karşılığını alırsın!
30 Ağustos 2024 Cuma - 22:01

Özgür Özel'den Cemil Tugay'a övgü dolu sözler!

93. İzmir Entarnasyonal Fuarı kapılarını bu sene "Teknoloji" temasıyla açtı. Açılışa Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı. Özel, "Süreç analizinde geleceği görmede, teknolojiden yararlanmada Türkiye’de en iyisi olan Tugay’ın İzmir’de de en iyisini yapacağına ve bu takıma kaptanlık yapacağına inancımı tekrar ifade ediyorum" diye konuştu.

Özgür Özel den Cemil Tugay a övgü dolu sözler!

93. İzmir Entarnasyonal Fuarı kapılarını bu sene "Teknoloji" temasıyla açtı. Açılış törenine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel,İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı övdü. Özel şu şekilde konuştu;

"CEMİL TUGAY TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ"
"Süreç analizinde geleceği görmede, teknolojiden yararlanmada Türkiye’de en iyisi olan Tugay’ın İzmir’de de en iyisini yapacağına ve bu takıma kaptanlık yapacak inancımı tekrardan ifade ediyorum. Biz bu kente borçluyuz. İzmir verdiği destekle en iyisini beklemeyi hak ediyor. İzmir seçmeni notu en kıt seçmendir çünkü en iyisini o öretiyor en zor günde sahip çıkmıyor. Eğilmiyor bükülmüyor teslim olmuyor sonra da en iyisini bekliyor. Belli bir dönem İzmir ne istiyor, İzmir ne bekliyor ve bu insanların gerçek derdi ne ya da standart taleplerini karşılamadan başka vizyonlar ortaya koyma meselesi bu sefer anlaşıldı. Kimin görevine devam ettiğine kimin etmediğine bakınca İzmirli iyi niyeti çabayı ve ölçe değerlendirmenin doğrusunu gördü. Bu duygudaki insanlara hak ettiğini verme zamanı. Elbette başlangıçlar ve ilk aylar zordur ama ben gayreti, çabayı tüm başkanlarımızda görüyorum. Onlara bu sefer oy verin demiyorum, projelerini ve kente hizmet yapabilmelerini için sizlerin kamuoyu desteğine ihtiyaçları var. İhtiyaç duyduğu desteğin sizler tarafından sağlanmasıyla bu kente devrimi yaşatacak. Bu kente çağ yaşatacak." 

BİR SONRAKİNE İKTİDAR OLACAĞIZ!

Özel sözlerine şu şekilde devam etti;

''Seçim sürecinde de İzmir'in büyük bir travma yaşadığını ifade etti. Özel "Hep birlikte geçen sene 14 ve 28  Mayıs'ı yaşadık. Bunun travmasını en yüksek hisseden kent şüphesiz İzmir'di. Yüksek bir motivasyon ve büyük bir inanç vardı hepimizde sürçte yaşananlar geride kaldı. Olumlu yada olumsuz olarak. Geçen sene yazın İzmir'dei gençlerin gözlerinin feri sönmüştü. Kimse başını yerden kaldıramıyor ve karamsarlık hakimdi. Bu hikayenin sonunun böyle gelmemeis gerektiğine inanan kadrolar olaka CHP değişirse türkiye değişir. Sözümüzü birkikte söylediğimiz arkadaşkarımızın sayısı azdı ancak gün geçtikçe CHP'de yaşanacak değişime inanan kent İzmir oldu. Genç kadrıları ve kadınların olması yeni bir başlangıcı destekliyor olmasıdı. İzmir'de bulunmuş biri olarak o süreçte sesimi en iyi İzmir'in duyduğunu gördüm. Her kimki türkiyede bundan sonra bilsin kim mağdursa onun kolundayız. Kim ki Türkiye'de bir konser yapılmasın istiyorsa normalin 100 katı kalabalıkta olmasının teminatı oluruz. Kimseyi sizi karınca gibi ezdirmeyiz. Karıncanın kardeşi var o da CHP'dir. Yürütmenin başı konuşacak ama yürütmenin başı partisiyle bağını korur mu bilmem Cumhurbaşkanı CHP'liler konuşacak. Bıçak kemiğe dayandı. Kutuplaşmadan bıktık. CHP Türkiye'nin birinci partisidir. CHP tüm Türkiye'yi kucaklıyor.Yolun sonu görünüyor. Hep birlikte görüyoruz. Kimseden kaçıracak mikrofonumuz olmaz. Türkiye'nin yarınlarının güvenceside CHP'dir. Elbette vardır dertlerinizdir. Her derdin vardır bir çaresi onun da adı Cumhuriyet Halk Partisi. Bu kenti bu günlere taşırken verdiğiniz emek için, gerçek Atatürkçülüğünüzü bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Geçen yazdan daha iyi bir noktadayız. Sonraki yaz daha iyi olacağız bir sonrakinde iktidar olacağız.

Yerel seçimlerde tüm adaylar önemliydi. Seçime nasıl baktığımız çok önemliydi. Bu seçimden çok sayıda kadın belediye başkanıyla çıkmalıydık. Kendileri gibi genç kadroları ülkenin  yönetimine hazırladıkları bir kadro gerekiyordu. Bundan sonrasına hep birlikte umutla bakmamız lazım. Parti meclisinin yaş ortlaması 43 cıvıl cıvıl gençlerimiz var ben PM'nin en yaşlı 5. Üyesi falanım. Atatürk bu başarı anahtarlarını bir yere koymuştur dedim. Ben partinin Genel Başkanıydım ama gazi partiyi bana emanet etmemişti. Cumhuriyeti Atatürk gençlere emanet etmişti. Birinci kilidi gençler açtı. İkinci kilidi ise kadınlar açtı. Üçünsü ise tamda bugün İEF'nin teması olan teknoloji bilim  ve bilimden yararlanma. Ben bu fuarda amerikayla Rusyanın teknoloji savaşlarına şahitlik yapmış bir çocuğum."

 
Dilruba açılışa katıldı... Özgür Özel ziyaretini anlattı!
 
İzmir Körfezi'nde 500 dronla muhteşem gösteri...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dilruba açılışa katıldı... Özgür Özel ziyaretini anlattı!
Sokak röportajındaki ifadeleri nedeni ile tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu, ...
İEF kapılarını açtı... Başkan Tugay: Ata’mızın mirasını, her yıl daha da geliştirerek koruyacağız!
 93. İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını açtı. Açılış konuşmasını yapan ...
Otobüslere gelen canlı bomba mesajı paniğe neden oldu!
Kocaeli'de, belediyeye ait otobüsler ve özel halk otobüslerinde kullanılan ...
 
Otomobilin bagajından 42 hayvan çıktı!
Edirne'de Pazarkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan Yunanistan plakalı ...
İzmir'de askeri bandodan özel konser!
İzmir'de, Ege Ordusu Bölge Bando Komutanlığınca 30 Ağustos Zafer Bayramı ...
Başkan Tugay: İktidar olacağız!
30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi tarafından ...
 
Bir devrin sonu... Ziraat Bankası İzmir'deki medya binalarını satıyor!
Ziraat Bankası, İzmir'de uzun süre Doğan Holding, daha sonra ise Demirören ...
İmamoğlu'ndan Erbaş'a sert sözler: Bu milletin milli ve manevi duygularını taşımıyor!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın 30 Ağustos'taki ...
İhaleyi kazandı... Göztepe Yelken Şubesi tekrar Urla'da hizmet verecek!
Göztepe Kulübü Yelken Şubesi, ekim ayından itibaren faaliyetlerine Urla'da devam edecek.
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri