ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    37,8888
    Dolar
  • Euro
    40,9268
    Euro
  • Altın
    3.796,790
    Altın
  • Bist-100
    9.616,00
    Bist-100
  • ADANA
    12/21°
    ADANA
  • ANKARA
    7/19°
    ANKARA
  • ANTALYA
    11/17°
    ANTALYA
  • BURSA
    10/14°
    BURSA
  • ISTANBUL
    9/14°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/19°
    IZMIR
  • KONYA
    5/17°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
semih balaban,
Bayram tatilinde acı haberler gelmeye devam ediyor: 34 kişi öldü
Bayram tatilinde acı haberler gelmeye devam ediyor: 34 kişi öldü
Emekli ikramiyesi farklarının ödeneceği tarih belli oldu
Emekli ikramiyesi farklarının ödeneceği tarih belli oldu
Bakan Göktaş'ın boykot tepkisine CHP'li Tanal'dan 'çifte vatandaşlık' çıkışı
Bakan Göktaş'ın boykot tepkisine CHP'li Tanal'dan 'çifte vatandaşlık' çıkışı
Ticaret Bakanı Bolat'tan boykot yapacak vatandaşlara: Azgın azınlık
Ticaret Bakanı Bolat'tan boykot yapacak vatandaşlara: Azgın azınlık
10 Ekim 2021 Pazar - 11:48

İzmir'de pitbull dehşeti!

İzmir'in Menderes ilçesinde İlhami Küçük'e (60) ait 2 pitbull, Murat Turan'ın (54) Leo isimli köpeğine saldırıp öldürdü. Saldırıda kedisi ve kendisi de yaralanan Turan'ın şikayetçi olduğu pitbull cinsi köpeklerin sahibi Küçük, 2 bin 500 lira para cezasına çarptırıldı. 

İzmir de pitbull dehşeti!

Olay, 5 Mayıs 2020'de Ata Mahallesi'nde Turan ailesinin aynı zamanda iş yeri olarak kullandığı konutun bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, İlhami Küçük'ün 2 pitbull cinsi köpeği, tasmasız şekilde Turan ailesine ait bahçeye girip pekinez cinsi Leo isimli köpeğe saldırdı. Bu sırada bahçede bulunan Mitat Dalar, köpeği kurtarmak istese de başarılı olamadı, kayınpederi Murat Turan'ı arayıp durumu haber verdi. Ölen Leo'yu almak için bahçeye gelen Turan'a pitbullardan biri saldırdı. Köpeğin altında kalan Turan'ı kedisi ile eşi kurtarırken, Nazar isimli kedi de saldırıda yaralandı.

Parmağından yaralanan Turan, karakola giderek şikayetçi olurken, saldırı anı anbean güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, 2 pitbull cinsi köpeğin bahçeye girip Leo'yu öldürdükleri, Murat Turan'a saldırdıkları ve eşinin Turan'ı kurtarmaya çalıştığı görülüyor.

İYİ HALİ GÖZ ÖNÜNE ALINDI

Suç duyurusu üzerine pitbull cinsi köpeklerin sahibi İlhami Küçük hakkında Menderes 3'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Temmuz ayında görülen davaya sanık İlhami Küçük ve şikayetçi Murat Turan katıldı. Duruşmada söz verilen Küçük, "Köpekler bana aittir ama bu kişiye saldırmadılar. Karşı tarafa zararlarını giderme teklifinde bulundum. Benden 5 bin lira para istediği için uzlaşamadık. Suçsuzum ve beraatımı talep ederim" dedi. Turan da mahkemede şikayetini yineledi. Mahkeme, Küçük'e 'taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olma' suçundan 150 gün adli para cezası verilmesine, sanığın ekonomik durumu ve yargılama sürecindeki iyi hali göz önüne alınarak 2 bin 500 lira para cezasına çevrilmesine karar verdi.

'PSİKOLOJİMİZ BOZULDU'

Yaşadığı korku dolu anları anlatan Turan, şunları söyledi:

"Ölen köpeğimi almaya gelmiştim. Arkamdan üzerime pitbull cinsi bir köpek atladı. Boğuşmaya başladık. Eşim de o sırada beni kurtarabilmek için eline geçen her şeyi köpeğe attı. Boğuşma sırasında kedimiz yanımıza doğru gelince, köpek beni bırakıp onun peşine gitti. Onu da bacağından yaraladı. Sesleri duyan ev sahipleri geldi. 'Komşuyuz, şikayetçi olmayın' dediler. Yanlışlıkla olmuştur düşüncesiyle önce şikayetçi olmadım. Ancak kameraları izledikten sonra bahçemde iki köpek olduğunu ve Leo'nun nasıl öldüğünü görünce şikayetçi oldum. O köpekler, başka zamanlarda da burada başıboş bir şekilde geziyordu."

Psikolojik olarak zor günler yaşadıklarını belirten Turan, "Olayın ardından burayı tamamen boşalttık. Çünkü hepimizin psikolojisi bozuldu. Leo bizim evladımız gibiydi. 3 senedir birlikteydik. Bu olay, bizi çok üzdü ve yıprattı. Açtığım davayı kazandım. Bir de tazminat davası açacağım. Bu köpekler çok tehlikeli ve saldırganlar. Bunu bizzat yaşadım. Size saldırdığı anda durdurmanız çok zor oluyor. Zaten bu cins köpekler yasaklı olarak geçiyor. Bu cinslerin toplatılması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

 
Valilikten katliamın yıldönümünde tartışma yaratan karar!
 
Altınordu'da Eroğlu oyundan memnun
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Valilikten katliamın yıldönümünde tartışma yaratan karar!
10 Ekim Ankara Katliamı’nın yıldönümü nedeniyle Ankara Gar’ının önüne ...
Rusya’da paraşütçüleri taşıyan L-410 uçağı düştü
Rusya Federasyonu’na bağlı Tataristan Cumhuriyeti’nde paraşütçüleri taşıyan ...
Bornova’da kadına yönelik şiddete karşı önemli adım
Bornova Belediyesi’nin 250’yi aşkın Sivil Toplum Kuruluşu’na ev sahipliği ...
 
CHP'li Sertel: Üretici su fiyatına süt satıyor!
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir'in Kiraz İlçesi'ne bağlı kırsal ...
Örnek kız yurdunda indirim!
Karabağlar Belediyesi'nin 5 yıldızlı otel standartlarında yaşama geçirdiği ...
Bayraklı'da kış spor okulları açıldı
Bayraklı Belediyesi kış spor okullarına katılan sporcular yeni sezona ...
 
Buca'da en renkli festival
Buca Belediyesi’nin 9'ncusunu bu yıl düzenlediği Uluslararası Balkan Festivali, büyük ...
Karaburun'daki minikler için anaokulu müjdesi
Karaburun Belediyesi, vatandaşların taleplerini dikkate alarak Mordoğan ...
CHP'li Bakan, güzel sanatlar binasının akıbetini sordu
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Narlıdere'den Buca Tınaztepe'ye taşınması ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 28 22 5 1 69 29 40 71
2 Fenerbahçe 27 20 5 2 67 25 42 65
3 Reeder Samsunspor 28 15 6 7 44 32 12 51
4 Beşiktaş 27 13 8 6 41 27 14 47
5 ikas Eyüpspor 28 12 8 8 41 32 9 44
6 Rams Başakşehir 27 11 6 10 44 38 6 39
7 Göztepe 27 10 8 9 45 35 10 38
8 Gaziantep FK 27 11 5 11 36 36 0 38
9 Kasımpaşa 28 9 11 8 49 52 -3 38
10 Trabzonspor 27 9 9 9 44 32 12 36
11 Onvo Antalyaspor 28 10 6 12 32 52 -20 36
12 Tümosan Konyaspor 28 9 7 12 34 40 -6 34
13 Çaykur Rizespor 27 10 3 14 34 46 -12 33
14 Corendon Alanyaspor 28 8 7 13 32 42 -10 31
15 Net Global Sivasspor 28 8 6 14 38 46 -8 30
16 Sipay Bodrum FK 28 8 6 14 22 33 -11 30
17 Bellona Kayserispor 27 7 9 11 32 46 -14 30
18 Atakaş Hatayspor 27 4 7 16 29 51 -22 19
19 Adana Demirspor 27 2 4 21 26 65 -39 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri