ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    36,4459
    Dolar
  • Euro
    38,4205
    Euro
  • Altın
    3.410,470
    Altın
  • Bist-100
    9.898,00
    Bist-100
  • ADANA
    8/20°
    ADANA
  • ANKARA
    -1/7°
    ANKARA
  • ANTALYA
    11/18°
    ANTALYA
  • BURSA
    2/10°
    BURSA
  • ISTANBUL
    4/9°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    3/14°
    IZMIR
  • KONYA
    0/5°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Beykoz Belediyesi'nde başkanvekili pazartesi seçilecek
Beykoz Belediyesi'nde başkanvekili pazartesi seçilecek
Acun Ilıcalı ve Sadettin Saran hakkında 3 yıla kadar hapis istemi
Acun Ilıcalı ve Sadettin Saran hakkında 3 yıla kadar hapis istemi
İsrail'den Hizbullaha saldırı
İsrail'den Hizbullaha saldırı
Mansur Yavaş: Suat Toktaş'ın tutuklu 34 gününün hesabını kim verecek?
Mansur Yavaş: Suat Toktaş'ın tutuklu 34 gününün hesabını kim verecek?
27 Şubat 2025 Perşembe - 11:08

Güzelbahçe siyaseti dostluk yemeğinde bir araya geldi

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, Güzelbahçe’de yaşayan önce ki dönemlerde farklı siyasi partiler de görev alan Milletvekilleri,  Belediye Başkanları, Meclis üyeleri, ilçe başkanlarımı yapan siyasilerin bir araya geldiği dostluk ve birliktelik yemeği düzenledi

Güzelbahçe siyaseti dostluk yemeğinde bir araya geldi

Toplantıya ev sahibi olarak Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Devrim Seyrek, İlçe yönetimi ve Belediye meclis üyeleri katıldı. Misafirler arasında CHP İzmir eski Milletvekili Tacettin Bayır, Bedri Serter,  Erdal Karademir, Mustafa Moroğlu, Anavatan Partisi 20.Dönem İzmir Milletvekili Metin Öney, Anavatan Partisi döneminde Güzelbahçe’nin ilk kadın Belediye Başkanı olan Hülya Yarbuz, 1999-2009 yılları arası Güzelbahçe Belediye Başkanlığı yapan Ertan Avkıran, 2009-2024 yılları arsında CHP Güzelbahçe Belediye Başkanlığı yapan Mustafa İnce, 2001-2009 Yılları arası Yelki Belde Belediye Başkanı Mehmet Soyoğlu, Kısa bir süre CHP Güzelbahçe Belediye Başkan vekilliği yapan Enis Bozdoğan, önceki dönemlerde AK Parti  Meclis Üyeliği yapan Cihan Hanyalı ve Sadık Soykan, CHP eski ilçe başkanları ve  eski meclis üyelerinin katılım gösterdiği dostluk yemeğine, siyasetin her kulvarında farklı partilerden siyasilerin buluştuğu dostluk yemeği Güzelbahçe’nin farkını bir kez daha ortaya koydu.

Güzelbahçe’nin Başkanları aynı karede

Güzelbahçe’de görev yapan Belediye Başkanları aynı fotoğraf karesinde buluştu. 1994 yılında ilk ilçe olduğunda Anavatan Partisinden Belediye Başkanı olan Hülya Yarbuz, 1999-2009 yılında CHP’den başkan seçilen Ertan Avkıran, kısa bir süre başkan vekilliği yapan Enis Bozdoğan, 2009-2024 yılları arasında Başkanlık yapan Mustafa İnce, 2001-2009 Yılları arası Yelki Belde Belediye Başkanı Mehmet Soyoğlu ve mevcut Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay birlik, beraberlik fotoğrafı verdi.

‘Birlik beraberliğimizi büyüteceğiz’

Güzelbahçe için emek veren, Güzelbahçe’yi büyütmek için çalışan herkesi misafir ettiklerini söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, “Bugün burada siz değerli vekillerimizi, belediye başkanlarımızı, ilçe başkanlarımızı ve meclis üyelerini misafir etmek bizler için mutluluk. Bugün bir araya gelmemizin en önemli amacı siz değerli vekillerimizden, başkanlarımızda, meclis üyelerimizden fikir, düşünce ve önerilerini varsa yapmış olduğumuz belediye ile ilgili eleştirilerinizi almak. Bir yılımızı dolduruyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmaları sizlerin huzuruna çıkartalım istedik. Bugün burada siyaset konuşmak için bir araya gelmedik bu akşam Güzelbahçe için hangi partiden olursa olsun katkı koyan herkesi bu sofrada buluşturduk. ” diye konuştu.

‘Ekiplerimizle canla başla çalışıyoruz’

Konuşmasına şöyle devam eden Başkan Günay, “Personelimizle canla başla çalışıyoruz. Güzelbahçe’ye daha iyi nasıl hizmet ederiz diye her gün yeni bir fikir ve düşünceyle belediyede çalışıyoruz. Bu süreçte sizlerden alacağımız fikirler de bizlere yol gösterici olacak. Eksiklerimizi görüp tamamlayacağız. Çünkü biz bu kentte yaşıyoruz. Hepiniz bu kent için elinizi taşın altına koydunuz. Bizlerde bunu devam ettiriyoruz. Bu buluşmamızın bizler açısından kıymeti çok büyük iyi ki geldiniz iyi ki varsınız. Teşekkür ediyorum” dedi.

‘Hiçbir nifak tohumunu aramıza sokamazlar’

2009 Mustafa İnce’yle bugüne kadar büyük işlere imza attıklarını söyleyen Başkan Günay sözlerine şöyle devam etti, “Mustafa İnce’nin benim için büyük bir kutsallığı var, büyük bir yeri var benim yanımda. Mustafa Başkan’ın bendeki yeri her zaman ayrıdır her zaman da ayrı olmaya devam edecek. Şu bilinsin ki Mustafa Başkanla ölüme kadar beraber olduğumuzu, yol arkadaş olduğumuzu hiçbir zaman unutmayacağım kimseye de bu konuda laf söyletmeyeceğim” dedi.

 ‘Korkmuyoruz, korkmayacağız’ 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özelle ilgili konuşan Başkan Günay, “Esenyurt’u adlılar, Beşiktaşı aldılar,  şunu bilsinler ki Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel büyük lokmadır boğazlarında kalır, korkmuyoruz, korkmayacağım sonuna kadar bu örgütle mücadelemize devam edeceğiz. Genel Başkanımızındı sonuna kadar arkasındayız, bunu herkes böyle bilsin” diye konuştu.

‘Genel Başkanımızı ezdirmeyiz’

Siyasetin sürekli aktif olduğunu söyleyen CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Devrim Seyrek, “Bugün yine olmaz, asla olmaz dediğimiz bir şeye tanıklık ettik. Cumhurbaşkanı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e başkomutan olarak sana sesleniyorum ayağını denk al diye tehdit etti. Biz ne ayağımızı ne elimizi nereye koyacağımızı kimseye sormayacağız. Çünkü biz Mustafa Kemal Atatürk’ün askeriyiz. Kimseden talimat almayız. Genel başkanımızı da ezdirmeyiz” diye konuştu.

‘Güzelbahçe’nin siyasi aktörleri güç verdi’

Takım elbiseni kendisini başka birisi yapmadığını ya da ilçe Başkanlığını tescillemediğini diyen CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Devrim Seyrek, “Hiçbir zaman protokol tarafında olamadım. Gençlik kolları masasında oturduk Günay Başkanla bugün çünkü ben oradan geliyorum gençlik kolları Başkanlığı yaptım gençlik kolları yöneticiliği yaptım dolayısıyla hala onlarla oturuyor olmak bana çok keyif veriyor. Danışman Kurulu’nda ben konuşurken buradaki bazı büyüklerimiz yoktu bir kez daha hatırlatayım ve her yerde bugüne kadar mücadelemiz genç olsun artık gençler gelsin bugüne kadar hep bunu söyledik ama bu koltuklara otururken de sizleri iyi anladık çünkü sadece genç olmak bu koltuklarda mücadele etmeye yetmiyor bunu iyi biliyoruz. Sadece donanımlı olmak da yetmiyor, sadece partili olmak dahi yetmiyor, dolayısıyla başka hünerlerinizle olması gerekiyor. Bunun en önemli hüneri de sanırım ekonomi! Bu sebeple bu partinin bugün için iktidara gelmesinin en temeli bu düzeni düzeltmek olmalı. Bu gençler gerçek anlamda ekonomik bağımsızlıklarını kazanacak, liyakatle gerçek anlamda siyasette yerini alacaklar.

Bugün aramızda Ak Parti önceki dönem meclis üyelerimiz aramızda kendilerine teşekkür ediyorum. Bugün aramızdalar çok da CHP’lilere maruz kaldınız ancak Anadolu böyle bir yer. Anadolu’da bütün aile oturur birlikte aynı tencereden yer ama herkes aynı görüşte olmaz dolayısıyla bugün de burası Anadolu Sofrası olsun öyle değerlendirilsin. Sizler de kusura bakmayın lütfen partiye dair de birkaç kelam etmek isterim sizi sıkmadan 23 Marttaki ön seçimde burada bulunan tüm parti büyüklerimizi İlçe Başkanlığı olarak göreve davet ediyoruz. Bugüne kadar mücadele ettiğiniz üye yaptığınız ya da mahallenizde komşunuz hiç fark etmeksizin herkesi sandığa davet edeceğiz. Belki de bunu öğünülerek söylüyorum yalnızca ben değil benden önceki tüm ilçe baskanlari da böyleydi. Bütün Türkiye’de sokağa en çok çıkan ilçe örgütü belki de Güzelbahçe‘dir. Bunu büyük bir rahatlıkla söylüyorum çünkü inanın her gün sokaktayız her gün sokakta olmaya da devam edeceğiz Çünkü iktidar olacaksa bu sokaktan geçecek ama en önemlisi birbirimizi anlamaktan geçecek. Bugüne kadar seçim döneminde yaşanılan ne varsa daha önceki danışma toplantısında da söyledim söylemeye devam edeceğim ben bu parti iktidara gelene kadar hepsini kulağımın arkasına atıyorum. Hiçbirine de cevap vermiyorum, vermeyeceğim. Çünkü ben 23 yıl boyunca 10 yaşından beri iktidara maruz kaldık. Biz artık gerçek anlamda iktidar istiyoruz. Kavga etmek istemiyoruz. iktidar buradaki bu birlik beraberlikten geçecek başka da bir çaremiz yok yarına dair katılım sağlamanız çok önemli çok değerli ama bir de bu katılımı sağlarken samimiyetiniz de çok önemli ve değerliydi o yüzden bu samimiyetiniz için teşekkür ediyorum sizlere herkes katılabilirdi bu yemeğe ama samimiyetle gelmeyebilirdi o yüzden samimiyetiniz için bir kez daha teşekkür ediyoruz diye konuştu.

 
Sancaktepe Belediye Başkanı'ndan soruşturma açıklaması
 
Karşıyaka'nın potada konuğu Beşiktaş
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dikili'de camiler Ramazan'a hazır...
Dikili Belediyesi yaklaşmakta olan Ramazan ayı öncesinde ilçe genelindeki ...
Hocalı'da katledilenler Bornova’da anıldı...
Karabağ Savaşı sırasında 26 Şubat 1992'de Azerbaycan’ın Hocalı kasabasında ...
Buca’da dijital dönüşüm başladı...
Buca Belediyesi, “Online Başvuru ve Süreç Yönetimi Sistemi” ile dijital ...
 
Menderes'te filo güçleniyor...
Menderes Belediyesi, öz kaynaklarıyla araç alımlarını sürdürerek filosunu ...
Konak’a Avrupa’dan ‘Partner Kuruluş’ ünvanı
Konak Belediyesi, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi ...
İzmir’in camileri Ramazan’a hazır
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesi camilerde temizlik çalışmalarına hız verdi.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi 3. Yaş Üniversitesi kapılarını açtı
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan İleri Yaş Eylem Planı ...
Kuşadası Belediyesi'nin ücretsiz satranç kursu başladı
Kuşadası Belediyesi’nin çocukların çok yönlü düşünme becerilerinin gelişimine ...
Seferihisar Belediyesi’nden Ramazan denetimi
Seferihisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlıklı ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 25 20 5 0 62 26 36 65
2 Fenerbahçe 25 19 4 2 63 23 40 61
3 Reeder Samsunspor 25 14 5 6 41 28 13 47
4 Beşiktaş 24 12 8 4 38 23 15 44
5 ikas Eyüpspor 25 11 7 7 37 27 10 40
6 Göztepe 24 10 6 8 42 30 12 36
7 Rams Başakşehir 24 10 6 8 40 31 9 36
8 Çaykur Rizespor 25 10 3 12 33 42 -9 33
9 Trabzonspor 24 8 8 8 39 29 10 32
10 Gaziantep FK 24 9 5 10 33 34 -1 32
11 Kasımpaşa 25 7 11 7 45 50 -5 32
12 Corendon Alanyaspor 25 8 7 10 29 36 -7 31
13 Onvo Antalyaspor 25 8 6 11 28 46 -18 30
14 Tümosan Konyaspor 25 7 7 11 31 38 -7 28
15 Sipay Bodrum FK 25 6 6 13 17 29 -12 24
16 Net Global Sivasspor 25 6 6 13 28 41 -13 24
17 Bellona Kayserispor 24 5 9 10 24 44 -20 24
18 Atakaş Hatayspor 24 2 7 15 24 43 -19 13
19 Adana Demirspor 25 2 4 19 23 57 -34 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri