ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    33,9762
    Dolar
  • Euro
    37,6709
    Euro
  • Altın
    2.727,450
    Altın
  • Bist-100
    9.771,00
    Bist-100
  • ADANA
    23/34°
    ADANA
  • ANKARA
    19/28°
    ANKARA
  • ANTALYA
    25/30°
    ANTALYA
  • BURSA
    21/31°
    BURSA
  • ISTANBUL
    24/28°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    22/35°
    IZMIR
  • KONYA
    20/27°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Bakan Tunç'tan Engin Polat açıklaması!
Bakan Tunç'tan Engin Polat açıklaması!
Erdoğan'dan teğmenler çıkışı: Bu kendini bilmezler temizlenecek!
Erdoğan'dan teğmenler çıkışı: Bu kendini bilmezler temizlenecek!
Ünlü şarkıcı Sergio Mendes hayatını kaybetti!
Ünlü şarkıcı Sergio Mendes hayatını kaybetti!
Yavaş sitem etti, Özel ve İmamoğlu gönül aldı!
Yavaş sitem etti, Özel ve İmamoğlu gönül aldı!
24 Temmuz 2024 Çarşamba - 10:05

Gökan Zeybek'ten Bornova Belediyesi'ne tam not!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek Bornova’daki projeleri yerinde inceledi. Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki ile birlikte asfalt serim makinesi üzerine çıkan Zeybek, Bornovalılarla buluştu, Kent Market ve Kent Lokantası’nda incelemeler yaptı. Genç belediye başkanlarına güvendiklerini vurgulayan Zeybek, “Bu bir takım oyunu, ekip olarak çalışıyoruz. Başarılı olmama gibi bir seçeneğimiz yok” ifadesini kullandı. Başkan Ömer Eşki ise "Halkımıza layık olmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi

Gökan Zeybek ten Bornova Belediyesi ne tam not!

CHP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın ve ilgili bürokratlar ile muhtarların eşliğinde Bornova’daki projeleri ve çalışmaları yerinde inceledi. Zeybek programına Yıldırım Beyazıt Caddesi’nde devam eden asfalt serim çalışmasıyla başladı. Sokak sokak gezen Gökan Zeybek, Çamdibi’nde mahalle kahvesine oturarak çay içip vatandaşlarla sohbet etti. Mahalle sakinleri ile birebir temas kurarak onların görüş ve taleplerini dinledi.

Projeleri yerinde inceledi

Bornova genelinde 9 noktada ihtiyaç sahipleri için kurulan Kent Market’i ziyaret eden Zeybek, Çamdibi Atatürk Parkı içinde hizmete açılan Kent Lokantası’nda da Bornovalılarla birlikte yemek yedi. Ardından kısa süre içinde hizmete açılacak olan Meslek Edindirme Kurs Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Kazım Dirik Mahallesi'nde moto kuryeler için yeniden düzenlenen Tümgeneral Mehmet Suphi Kula Parkı’nda devam çalışmaları inceleyen Zeybek, kuryelerin park edeceği kısmın betonunu attı.

21 projenin sunumu yapıldı

Bornova Belediyesi Başkanı Ömer Eşki, Gökan Zeybek’e, Kent Marketlerden Kent Lokantalarına, yeni ilçe meydanından tır parkına kadar Ağustos sonuna kadar tamamlanacak 21 proje hakkında detaylı bir sunum yaptı.

Zeybek: “Başarılı olacağız”

Yerelde yakalanan başarıyı artırmak ve genele yansıtmak için belediye başkanlarıyla sürekli iletişim halinde olduklarını söyleyen Gökan Zeybek, “Adayları belirlerken gençleri ve kadın adayları tercih ettik. Seçim sonucunda da haklı olduğumuzu gördük. Gençlere ve kadınlara alan açmaya devam edeceğiz. Çalışmaları yakından takip ediyoruz. Gözümüz Ömer Başkan gibi genç başkanlarımızın üzerinde. Başarıları için hep birlikte çalışıyoruz. Bornova Belediyesi’nin 3 ay gibi kısa bir sürede çok önemli çalışmalar yaptığını yerinde gördüm. Ömer Başkanı ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Tasarruf tedbirlerini bahane etmeden yeni bir bakış açısıyla kaynaklar yaratarak daha yeşil, yaşanabilir, yaya dostu kentler inşa etmeliyiz. Bu bir takım oyunu, hep birlikte oynayıp hep birlikte başarılı olacağız. Halk bize bu görevleri verdi. Bu güveni boşa çıkarmamalı, çok çalışmalıyız. Başarılı olmama gibi bir seçeneğimiz yok” diye konuştu.

Eşki: “Halkımıza layık olacağız”

Gökan Zeybek’e ziyareti nedeniyle teşekkür eden Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki ise, “Sizi ağırlamaktan büyük mutluluk ve gurur duyduk. Gece gündüz demeden tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte büyük bir heyecanla Bornova’ya hizmet ediyoruz. Bize güvenerek aday gösteren başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere parti yönetimimizin ve oylarıyla bu onurlu görevi veren vatandaşlarımızın duyduğu güveni boşa çıkarmayacağız. Bornova’nın çehresini değiştirecek projelere imza atıyoruz. Çalışmalarımızı sadece belediye hizmetleriyle sınırlı tutmuyor, sosyal projelerle de halkımıza dokunuyoruz. Bu süreçte tüm Bornovalılardan aldığımız destek ve motivasyonla daha büyük işlere imza atacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Partililerle buluştu ve gelecek vizyonunu anlattı

Gökan Zeybek, CHP Bornova İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi. Zeybek, İlçe Başkanı Ertürk Çapın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, yerel seçimlerde aldıkları oy oranını daha da yükseltmeleri gerektiğini belirtti. Milletvekilliğinin yanı sıra Parti Genel Sekreterliği görevinde de bulunan Bornova Belediyesi önceki dönem belediye başkanlarından Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ın da katıldığı ziyarette, yerel seçim sonrası yapılan anketlerde halkın yüzde 92’sinin erken seçime karşı olduğunu hatırlatan Zeybek, “Sonraki anketlerde durum değişti. Geçim derdindeki halkımızın yüzde 50’den fazlası şu an erken seçim istiyor. CHP Türkiye’ye umut oldu. Bizim estirdiğimiz rüzgar Avrupa’yı etkiledi, İspanya, İngiltere ve Fransa’da sosyal demokrat partiler seçimlerden birinci çıktı” diye konuştu.

 
Motorine indirim geliyor!
 
CHP'li Polat: Milletin cebinden 13 milyar çıktı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Yiğit ve Balçova örgütü Ata'nın huzurunda
Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, CHP Balçova İlçe Örgütü ile birlikte ...
Menderes'te çocuklar çok mutlu...
Menderes Belediyesi tarafından çocuklar için "Şarjı Bitmeyen Oyunlar’’ ...
Başkan Duman 101. yılında Lozan'ı andı...
Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Lozan Barış Antlaşması’nın 101. yılı ...
 
Efes Selçuk'ta denetimler sıklaştı...
Efes Selçuk Belediyesi zabıta ekipleri, yaz döneminde artan hava sıcaklığı ...
Meslek Fabrikası’ndan mezun oldular... Kadın kaynakçılar işbaşı yaptı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası Şube Müdürlüğü tarafından ...
İzmir’de karavan parkı sayısı artıyor!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz nisan ayında Bornova Aşık Veysel ...
 
Kuşadası'nda hedef sıfır alt ve üstyapı sorunu!
Başkan Ömer Günel ile birlikte, çalışmalarını ‘alt ve üstyapı sorunları ...
Kuşadası Belediyesi, aşure bereketini 8 bin kişiyle paylaştı!
Muharrem ayı nedeniyle aşure ikramında bulunan Kuşadası Belediyesi, her ...
Halk sağlığı alanında Türkiye’ye ışık tutacağız
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri