ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,6610
    Dolar
  • Euro
    35,4440
    Euro
  • Altın
    2.509,730
    Altın
  • Bist-100
    10.852,00
    Bist-100
  • ADANA
    24/39°
    ADANA
  • ANKARA
    18/32°
    ANKARA
  • ANTALYA
    30/38°
    ANTALYA
  • BURSA
    20/33°
    BURSA
  • ISTANBUL
    23/30°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    23/39°
    IZMIR
  • KONYA
    19/30°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı!
Feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı!
Skandal paylaşım sonrası bakanlıktan açıklama!
Skandal paylaşım sonrası bakanlıktan açıklama!
2,4 milyon araç denetlendi!
2,4 milyon araç denetlendi!
Dağdan kopan kaya parçası araca çarptı: 1 ölü, 2 yaralı!
Dağdan kopan kaya parçası araca çarptı: 1 ölü, 2 yaralı!
4 Temmuz 2024 Perşembe - 16:52

Başkan Turan'dan İZSU heyetiyle yatırım turu!

İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan teknik ekibiyle birlikte Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan’ı ziyaret etti. Ödemiş’te devam eden ve yapımı planlanan yatırımların değerlendirildiği ziyarette sahada da incelemeler yapıldı.

Başkan Turan dan İZSU heyetiyle yatırım turu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan beraberinde Genel Müdür Yardımcıları Atilla Hakan Özel ve Serdar Sadi ile 2. Bölge İşletmeler ve Bakım Onarım Dairesi Başkanı Ferit Çağlar ve teknik personelden oluşan ekiple Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan’ı makamında ziyaret etti. Ödemiş’te Rahmanlar Barajı’ndan içme suyu temini ve baraj havzasının korunması, Yolüstü ve Gölcük atıksu arıtma tesisi projelerinin son durumu, şehir merkezindeki yağmur suyu toplama hattı yatırımları ile kış mevsimi öncesi toplu dere temizliği çalışmalarının değerlendirildiği toplantı sonrası saha incelemesi yapıldı.

Başkan Turan, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Bülent Eker, Başkan Yardımcıları Cumhur Şener ve Metin Kıral, İzBB Belediye Meclisi Üyesi Ufuk Aykol ile birlikte Rahmanlar Barajı havzası, TOKİ konutları paket arıtma tesisi ve tarihi Birgi’de kanalizasyon hattı yatırımlarındaki son durum konusunda sahada İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan’dan bilgi alıp ihtiyaçları aktardı. Önümüzdeki günlerde Kaymakçı’daki kanalizasyon altyapısı konusunda da yine incelemelerde bulunulması kararlaştırıldı.

YATIRIMLAR VE İHTİYAÇLAR SAHADA İNCELENDİ
Ödemiş Belediyesi’nin İZSU ile eşgüdüm içerisinde Ödemişlilere en iyi hizmetleri sunmaya devam edeceğini kaydeden Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, şu şekilde konuştu;

“Genel Müdürümüz Gürkan Erdoğan ve ekibinin ziyaretleri sorunların yerinde tespiti, ortak çözümlerin geliştirilmesi açısından çok yararlı oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cemil Tugay’ın hayatı kolaylaştırmak ve yaşam kalitesini artırmak üzere sözünü verdiği yatırımları birer birer Ödemiş’e kazandırmak üzere uyum içerisinde çalışıyoruz. İZSU’nun da yatırımları bu anlamda hayati değerdedir. Gerek daha dirençli bir Ödemiş gerekse de sağlıklı bir şehir adına önemli yatırımlara imza atılıyor. Tarihi Birgi’nin atıksuları da atıksu arıtma sistemine dahil edildi. Bu çalışmalar sonrası yıpranan yolların Birgi’nin tarihi ve turistik dokusuna uygun biçimde hızla yenilenmesi konusunda gerekli çalışmalar yapılacaktır. Şehir merkezinde arızalardan kaynaklı olarak açılan çukurların hemşehrilerimize en az sıkıntı yaşatacak şekilde hızla kapatılması konusunda da yeni bir çalışma modeli uygulanacak.Aynı şekilde Rahmanlar Barajı havzamız koruma altına alınacak. Ödemiş’e içme suyu sağlayan ana borular da yenilenerek arızalar ve kayıplar en aza indirilecek. TOKİ’deki atıksuyu doğrudan Ödemiş’in atıksu şebekesine bağlayıp bu şekilde arıtma tesisine ulaştırmak üzere yatırımlar başlıyor. Yolüstü ve Gölcük atıksu arıtma tesisleri konusunda da ihale aşamasına gelindi. Bu iki tesisi ilçemize kazandırıp Küçük Menderes Nehri’ni verimli topraklarımızı ve su kaynaklarımızı koruyacağız.

“KAYMAKÇI İÇİN GENİŞ KAPSAMLI PLANLAMA”
Kaymakçı’da uzun yıllardır ihtiyaç duyulan kanalizasyon yenilenmesi konusunda daha da geniş kapsamlı bir planlama mevcut. Bu sebeple Genel Müdürümüz ve ekibi Kaymakçı’ya önümüzdeki günlerde bir kez daha gelip inceleme yapıp nihai kararı verecekler. Kaymakçı’da kanalizasyon altyapısının kapasitesinin artırılması ile beraber kontrolsüzce bırakılan cezaevi atıksularının sisteme dahil edilmesi sağlanacak. Bu konuda planlama yapılıyor. Ayrıca Kaymakçı’nın uzun yıllardır ihtiyaç duyduğu içme suyu ve atıksu altyapısı konusunda gerekli yatırımlar sağlanacak ve bu sorun tarih olacaktır. Cemil Tugay Başkanımıza, İZSU’dan gelen heyete çok teşekkür ediyorum. Ödemiş’te uyum içerisinde yatırımlar birer birer halkımızın hizmetine sunulacaktır.” 

 
Kelebek hastası Mert'ten acı haber!
 
Oğlunun kullandığı makine sonu oldu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kuşadası'nın ciğerleri yeniden canlanacak!
Kuşadası Belediye Meclisi Temmuz ayı Olağan Toplantısı Pera Düğün, Organizasyon ...
Başkan Tugay CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları buluşmasına katıldı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Yerel Yönetimlerden ...
Konak'ta 'Mutluluk Kahvesi' hizmete girdi...
Kemeraltı Abacıoğlu Han’da özellikle emeklilerin faydalanacağı ‘Mutluluk ...
 
Güzelbahçe'de Yap-İşlet-Devlet modeliyle denize sıfır tarlaya işletme!
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, Siteler Mahallesi'nde denize ...
Başkan Duman'dan mahalle ziyaretleri...
Mahalle ziyaretlerini ara vermeden sürdüren Buca Belediye Başkanı Görkem ...
Yürüyen merdivenlerde detaylı inceleme..
İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Metro AŞ, Evka-3-Narlıdere Kaymakamlık ...
 
İzmir, sağlık turizminde farkını ortaya koyacak
Sağlık Turizminin Parlayan Yıldızı İzmir Zirvesi’nde konuşan İzmir Büyükşehir ...
‘Sokak Senin’ coşkusu Karşıyaka’yı sardı
Yaz aylarını “Sokak Senin” etkinlikleriyle renklendiren Karşıyaka Belediyesi, ...
Çiğli Belediyesi'nden nakil hizmeti!
Çiğli Belediyesi, hasta nakil ambulansı ve uzman sağlık personelleri eşliğinde ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri