ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    34,0751
    Dolar
  • Euro
    38,0573
    Euro
  • Altın
    2.834,320
    Altın
  • Bist-100
    9.976,00
    Bist-100
  • ADANA
    23/34°
    ADANA
  • ANKARA
    19/28°
    ANKARA
  • ANTALYA
    25/30°
    ANTALYA
  • BURSA
    21/31°
    BURSA
  • ISTANBUL
    24/28°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    22/35°
    IZMIR
  • KONYA
    20/27°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
İsrail'den Lübnan'a hava saldırısı!
İsrail'den Lübnan'a hava saldırısı!
Narin'in ölüm nedeni belli oldu... Raporda dikkat çeken detaylar!
Narin'in ölüm nedeni belli oldu... Raporda dikkat çeken detaylar!
Akraba kavgası: 2 ölü, 4 yaralı!
Akraba kavgası: 2 ölü, 4 yaralı!
CHP'li başkandan tepki çeken hareket!
CHP'li başkandan tepki çeken hareket!
karşıyaka, domates, şenlik,
9 Eylül 2024 Pazartesi - 20:51

Başkan Kınay'dan yaşamını yitiren Beliz'le ilgili açıklama!

Karabağlar Belediye Başkanı Helil İnay Kınay, belediyenin çocuk etkinliğinde bayıldıktan sonra hastaneye kaldırılan ve orada yaşamını yitiren 10 yaşındaki Beliz ile ilgili açıklama yaptı. Kınay, "İlk andan itibaren aile ile birlikte dua ederek, hastane kapısında iyi haberini beklediğimiz Beliz'in ölümü bir anne olarak benim de en büyük acımdır" dedi. Kınay, konuyla ilgili bazı haberlere tepki göstererek, "Ahlaksızca" yorumunu yaptı.

Başkan Kınay dan yaşamını yitiren Beliz le ilgili açıklama!

SONKALEİZMİR-Sosyal medya hesabından açıklama yapan Karabağlar Belediye Başkanı Helil İnay Kınay, belediyenin "Neşeli Sokaklar Mutlu Çocuklar" etkinliğinde bayıldıktan sonra hastaneye kaldırılan ve yaşamını yitiren 10 yaşındaki Beliz'in vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Beliz'in yaşamını yitirdiği olayla ilgili bazı eleştirilere de tepki gösteren Kınay, "Ahlaksızca" yorumunu yaptı.

Başkan Kınay'ın açıklamasının tamamı şöyle:

"Yaz başından beri çocuklarımız ve ailelerimiz ile mahallelerimizde "Neşeli Sokaklar Mutlu Çocuklar" etkinliklerimizde bir araya geldik. 5 Eylül Perşembe günü gerçekleştirdiğimiz sokak şenliğimizde yine ailelerimiz ve çocuklarımız ile keyifli zamanlar geçiriyorken bir çocuğumuzun bayıldığı haberini aldık ve etkinliği durdurduk. 
Babası ile birlikte iken, 5 yıldır tanısı maalesef konulamayan ve sebepsiz bayılmalar yaşayan 10 yaşındaki Beliz, etkinlik alanından çıkıp babasının yanına geldikten sonra bayılmıştır. Alanda bulunan bir doktor ve iki hemşire ile ilk müdahalesi yapılan ve kısa sürede gelen ambulans ile Dokuz Eylül Üniversitesi Nevvar - Salih İşgören Çocuk Hastanesi Acil Servisine kaldırılan çocuğumuz Beliz'i yapılan tüm müdahalelere rağmen ne yazık ki hastanede kaybettik. 
Hastanede doktorların saatlerce süren müdahalesi sırasında babası, annesi ve akrabaları ile birlikte umutlu haberini beklediğimiz çocuğumuzu kaybetmenin acısını yaşadık. Ve 6 Eylül Cuma günü Beliz'i sonsuzluğa uğurladık. Cenaze ve taziye süresince tüm belediye ekip arkadaşlarımızla ailemizin yanında olduk. 
Karabağlar ailemden bir çocuğumuz, aynı zamanda belediyemizde çalışma arkadaşımızın kızı olan Beliz'in acısını ailesi, sevenleri ve çalışma arkadaşlarımız ile birlikte paylaşıyoruz. İlk andan itibaren aile ile birlikte dua ederek, hastane kapısında iyi haberini beklediğimiz Beliz'in ölümü bir anne olarak benim de en büyük acımdır. Bu acı içerisinde, sosyal medya üzerinden aileye ve acısına olan saygımdan, onların izni ve bilgisi olmadan paylaşım yapmayı doğru bulmadım. Ayrıca bu acıyı yaşarken sosyal medya paylaşımını düşünecek halde olamamak da insanlık gereğidir. 
Beliz'in acısını yaşadığım bu süreçte, dün vahşice katledilen Narin çocuğumuz ile ilgili düşüncelerimi paylaştığım için, Beliz üzerinden beni olayı örtbas etmek, samimiyetsizlik ve belediyemizi sorumsuzlukla, ihmal ile suçlayan, aileye "iş teklif ettiğimiz" gibi yalan dolu paylaşımları ve yapılan haberleri tek kelime ile ahlaksızca buluyorum. 
Bu acıyı kendi kişisel çıkarlarına alet etmek isteyen kişilerin paylaşımları, organize kötülüğü bir kez daha göstermiştir. 
Narin çocuğumuzun yaşadığı vahşi sürece ilişkin yaptığım paylaşımı kullanarak, örtbas etmeyi iyi bilenlerin, "kişi kendinden bilir işi"diyerek bu ahlaksızlık karşısında alanda ve hastanede olayı gören tüm Karabağlar ailem, hastane ve polis kayıtları ile çalışma arkadaşlarımın kayıtları mevcuttur. 
Biz çocukları ve yaşanan acıyı kullanarak kirli siyaset yapanlara karşı çocuklarımızı koruyoruz. Onlara zarar veren siyasete karşı cümlelerimiz ve duruşumuzla buradayız, burada olacağız. Beliz'in kaybının acısı çok büyüktür. Bu kayıpta belediyemizin herhangi bir ihmali bulunmamaktadır. Bu konuda en ufak bir şüphe var ise takipçisi ve hesabını vermeye sonuna kadar hazır olduğumu paylaşmak isterim. Karabağlar'da tüm çocuklarımızı kendi çocuğum gibi görüyorum. Hiçbir mazeret Beliz'in canından daha kıymetli değildir. 
Beliz ve Narin bizim acımızdır. Ancak Narin sadece bir acı değil çocuklarımızı elimizden alan bir ahlaksızlık, bir kötülüktür. Bu çirkin ithamlarda bulunanlar, iki acıyı aynı tutanlar, önce Narin ve Narin gibi vahşice katledilen çocuklarımızın sebebi olan susturan, korkutan, örtbas eden politika ve uygulamaların hesabını vermelidir. 
 

 
Sevgilisini döve döve öldürdü!
 
Kuşadası CHP'de 101. yıl coşkusu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir Meclisi'nde Buca Onat Tüneli kararı...
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy çokluğu ile uygun bulunan karara ...
Başkan Günel'den öğretmenlere yeni eğitim-öğretim yılı jesti
Kuşadası Belediyesi ekipleri, ilk ders zilinin çalması ile başlayan 2024-2025 ...
Başkan Tugay Efe-Zeybek buluşmasına katıldı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 9 Eylül kutlamaları ...
 
Başkan Denizli: İzmir’in Kurtuluşu’nun 102. yılı kutlu olsun!
Başkan Denizli, “9 Eylül 1922, yalnızca İzmir’in Kurtuluşu’nun değil; ...
74 yıllık gelenek: Efe-Zeybek buluşması!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 9 Eylül kutlamaları ...
Menemen'de kurtuluş günü kutlaması!
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türk ordusunun İzmir’e ...
 
Bornova’da 9 Eylül kutlaması!
İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yılı Bornova’da törenlerle ...
Bayraklı’da 9 Eylül voleybol turnuvası!
Bayraklı Belediyesi, 9 Eylül İzmir’in kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü, ...
Buca Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi’nde kurslar başlıyor!
Buca Belediyesi Çocuk ve Yetişkin Engelli Eğitim Merkezi’nde, yeni dönem ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri