ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    34,1691
    Dolar
  • Euro
    37,1556
    Euro
  • Altın
    2.939,200
    Altın
  • Bist-100
    8.956,00
    Bist-100
  • ADANA
    23/34°
    ADANA
  • ANKARA
    19/28°
    ANKARA
  • ANTALYA
    25/30°
    ANTALYA
  • BURSA
    21/31°
    BURSA
  • ISTANBUL
    24/28°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    22/35°
    IZMIR
  • KONYA
    20/27°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Kılıçdaroğlu hakkında zorla getirme kararı... 'Geri adım atarsam namerdim'
Kılıçdaroğlu hakkında zorla getirme kararı... "Geri adım atarsam namerdim"
CHP'li Kılıç, utanç raporunu açıkladı: 9 ayda 35 çocuk öldürüldü!
CHP'li Kılıç, utanç raporunu açıkladı: 9 ayda 35 çocuk öldürüldü!
Erkek arkadaşı katletti... Dilek'e hüzünlü veda!
Erkek arkadaşı katletti... Dilek'e hüzünlü veda!
Malatya'da 5,9'luk deprem!
Malatya'da 5,9'luk deprem!
16 Ekim 2024 Çarşamba - 18:51

Ak Partili Dağ'dan Menemen övgüsü...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partisinin Menemen İlçe Kongresi'nde, "İzmir'deki 25 yıllık belediyecilikten memnun olmayan CHP seçmeni, İzmir belediyelerine bir sarı kart verdi, kırmızı kart da yakındır. Biz mesajı aldık. Onlar mesaj almış gibi değiller. İzmir'i biz kazansaydık ‘ne olurdu’nun fragmanı Menemen’de çok açık şekilde ortada duruyor. Buyursun CHP'liler Menemen'den belediyecilik öğrensin" diye konuştu.

Ak Partili Dağ dan Menemen övgüsü...

AK Parti Menemen İlçe Başkanlığı'nın 8'inci Olağan Kongresi, Menemen Belediyesi Tepe Sosyal Tesisleri'nde yapıldı. Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Emel Dalkıran, AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Kongrede tek aday olarak gösterilen mevcut ilçe başkanı Hakkı Durmaz, yeniden göreve seçildi. Kongre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video mesajı ile başladı.

'BU ÜLKEDE İSTİKRAR ADASI OLDUK'

Kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “Bu coğrafya hep ateş çemberi oldu. İktidara geldiğimizde 2002'de Irak savaşı başlamıştı, Rusya Gürcistan Savaşı vardı, sonra Suriye Savaşı başladı. Ardından Rusya-Ukrayna savaşı, şimdi de soykırımcı İsrail 1 yıldan bu yana resmen soykırım yaparcasına bir süreç içinde. Mesele Hamas, Gazze değilmiş. Bugün Lübnan'a yarın Suriye'ye öbür gün İran'a saldırıyor. Bölgede bulunan 3 ülkeye resmen savaş ilan etmiş durumda. BM üssüne girecek cesaret gösterebiliyor. Uluslararası kamuoyu buna sessiz, tepkisiz ve aciz. 'Siz insanları korkutarak gündemi değiştiriyorsunuz' diyen ülke muhalefeti, Beyrut bize kara yolu ile 2 saat. Bugün Suriye'ye konuşlanan İsrail'in yarın bizim sınırlarımıza kadar gelmeyeceğinin garantisi yoktur. Bu ateş çemberinde Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu ülkede istikrar adası olduk ve olmaya devam edeceğiz. Korkularımız üzerinden değil, öngörülerimiz gerçekleştiği için yaptık. İsrail, Gazze'de bir yıldır zulüm, soykırım yapıyor. İsrail 1 yılda Gazze'de yaptığı savaşta başarısız olmuştur. Oradan bir insanı bile göç ettirememiştir. O insanlar vatanlarını korumak için elinden geldiğince sonuna kadar mücadelesini yapmıştır. Bizim ne yapmamız lazım? Boykot. Boykot yaptığınızda bugün siyonizme destek veren firmaların çoğu ya şubesini kapatmak zorunda kaldı ya da zarar beyan etti. Sonuna kadar boykotu uyguladım bundan sonra da uygulamaya devam edeceğim" dedi.

'BÜYÜK BİR ZAFER KAZANMIŞ GİBİ ŞIMARIYORLAR'

31 Mart seçimlerinde Menemen'de büyük başarı elde edildiğini söyleyen Dağ, “Seçimlerde kendi adımıza verilen mesajı aldık, adımları atıyoruz. Kaybettiğimiz ilçeler var, o ilçelerde niye kaybettiğimizi de biliyoruz. Ama İzmir'de Türkiye'den ayrılan bir nokta oldu. AK Parti ilk defa İzmir'de Türkiye ortalamasının üzerinde oy aldı. İlk defa 3 büyük şehrin içinde en az oy alan CHP adına şehir oldu. Bu seçimde İzmir'deki 25 yıllık belediyecilikten memnun olmayan CHP seçmeni, İzmir belediyelerine bir sarı kart verdi, kırmızı kart da yakındır. Biz mesajı aldık. Onlar mesaj almış gibi değiller. Mesajı almadıkları gibi büyük bir zafer kazanmış gibi şımarık şımarık hareketlerini, genel başkanları ile beraber İzmir'in 29 belediye başkanlarının yaptığını görüyoruz. İzmir'i biz kazansaydık ‘ne olurdu’nun fragmanı Menemen’de çok açık şekilde ortada duruyor" diye konuştu.

Menemen'e spor salonu kazandıracaklarını söyleyen Dağ, "9'uncu kongremizi buraya kazandıracağımız spor salonunda yapacağız" dedi.

'CHP'LİLER BURADAN BELEDİYECİLİK ÖĞRENSİN'

"Menemen bizim gözbebeğimiz" diyen AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı da "Buyursun CHP'liler Menemen'den belediyecilik öğrensin. Mesele kendi belediyeleriniz olunca arsa satışlarına güle oynaya müsaade veriyorsunuz. Söz konusu Menemen olunca adaletsizlik yapıyor, bir mağduriyet oluşturuyorsunuz. Biz buna asla izin vermeyeceğiz” dedi.

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan da "31 Mart'ta en yakın rakibimize 12 binin üzerinde fark atarak zafer kazandık. Bu zafer, milletimizin AK Parti'ye duyduğu güvenin bir göstergesidir. Hemşehrilerimiz, hizmete susamıştı, biz de onlara gereken hizmeti sunduk. Bugün Menemen, artık İzmir'in parmakla gösterilen ilçelerinden biridir " diye konuştu.

AK Parti Menemen İlçe Başkanı Hakkı Durmaz ise Menemen’de bir tarih yazdıklarını söyledi.

 
İzmir'de polisten kaçan şüpheli evin bacasında yakalandı
 
Kılıçdaroğlu hakkında zorla getirme kararı... "Geri adım atarsam namerdim"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den vergi tepkisi: O parayı alamazsın!
CHP lideri Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin ...
CHP'li Bakan: Gökçealan'a dokundurtmayacağız!
İzmir Selçuk’un Havutçulu, Çamlık ve Gökçealan Mahallerini kapsayan sahada ...
Mecliste skandal sözler: 'Öldüren kadar ölen kadınlar da suçlu'
AK Parti Bayraklı Meclis üyesi Latif Aydemir, İzmir Büyükşehir Belediye ...
 
AK Parti'den flaş karar... Skandal sözler sonrası ihraç!
AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı, Meclis Üyesi hakkında kesin ihraç talebiyle ...
CHP'li Yücel'den tarikat yurdu tepkisi: ''Ne idüğü belirsiz sarıklı zorbalar''
CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, İzmir'in Karabağlar ilçesine bağlı Uzundere ...
MHP'den DEM Parti açıklaması: Normalleşme adımı değil!
MHP'li Yalçın, partisinin genel başkanı Devlet Bahçeli'nin DEM Partililerle ...
 
Konak Belediyesi'nde neler oluyor? Görevden alma talimatını Özel mi verdi?
Konak Belediyesi şirketi Merbel AŞ Genel Müdürlüğü görevinden alınan Koray ...
CHP'li Polat: TÜİK derin yoksulluğu görmezden geliyor
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), yoksul sayısının 2022 yılında 12 milyon ...
AK Partili Saygılı'dan teşkilatlara 5S'li mesaj!
İzmir’in Karşıyaka ilçesinde gerçekleştirilen 8. Olağan İlçe Kongresi’nde ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri