ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    37,9772
    Dolar
  • Euro
    41,6773
    Euro
  • Altın
    3.710,580
    Altın
  • Bist-100
    9.380,00
    Bist-100
  • ADANA
    10/20°
    ADANA
  • ANKARA
    6/16°
    ANKARA
  • ANTALYA
    12/17°
    ANTALYA
  • BURSA
    7/16°
    BURSA
  • ISTANBUL
    7/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    9/17°
    IZMIR
  • KONYA
    3/15°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Mahir Polat'ın kardeşinden Bakan Yılmaz Tunç'a: Mahir Polat sizin kardeşiniz olsaydı yine aynı cümleleri yazabilir miydiniz?
Mahir Polat'ın kardeşinden Bakan Yılmaz Tunç'a: Mahir Polat sizin kardeşiniz olsaydı yine aynı cümleleri yazabilir miydiniz?
Adalet Bakanı Tunç'tan Mahir Polat'ın tahliyesi için flaş açıklama
Adalet Bakanı Tunç'tan Mahir Polat'ın tahliyesi için flaş açıklama
Emniyetten çıplak arama açıklaması
Emniyetten çıplak arama açıklaması
CHP Olağanüstü Kurultayında ilk aday çıktı
CHP Olağanüstü Kurultayında ilk aday çıktı
18 Aralık 2023 Pazartesi - 11:25

AK Partili Saygılı: "Belediyeyi batırdılar, İzmir'i yaktılar"

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, yaklaşan yerel seçimler öncesi İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni ve CHP'li belediyeleri eleştirdi. Saygılı, "Söz verdik, tuttuk” diyorlar. Balık bile tutamazlar! 'Söz verdiniz madem, yapın. Anlatmayın gösterin’ diyoruz. Ortada sadece laf kalabalığı, laf ebeliği... İzmir’in sokaklarında ise rengarenk reklam panolarından başka hiçbir şey yok. 5 yılda ne idarecilik yapabildiler ne de İzmir için bir çivi çaktılar. Belediyeyi batırdılar, İzmir’i yaktılar" dedi.

AK Partili Saygılı:  Belediyeyi batırdılar, İzmir i yaktılar

SONKALEİZMİR-AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İl Başkanlığı'nda Eski Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile birlikte açıklamalarda bulundu. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesi İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne eleştirilerde bulunan Saygılı, ""Söz verdik, tuttuk” diyorlar. Balık bile tutamazlar" dedi. 

"BALIK BİLE TUTAMAZLAR"

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, eleştirilerini şöyle sürdürdü:

"Anadolu’da ‘Gelin kalktı, köyü yaktı.’ diye bir tabir vardır. Kayın babasına bir bardak su vermek için ayağa kalkan gelin, bir elini vurmuş süt kovasını devirmiş, bir ayağını kaldırmış yağ tulumu devrilmiş. Arkasına dönmüş, gaz lambasını yere düşürmüş. Ev de yanmış, köy de yanmış. CHP İzmir’de belediyecilik yapacağım diye 25 yıldır o koltukta… Son 5 yılda ise ne idarecilik yapabildiler ne de İzmir için bir çivi çaktılar. Belediyeyi batırdılar, İzmir’i yaktılar… Bütçe buhar oldu; verdikleri sözler de… Elle tutulmayacak işler için şölenler yapmaktan öteye geçemediler. Sütü de devirdiler, evi de köyü de yaktılar, beceriksizlikleri boylarını aşıp başları sıkıştıkça da ‘çelme taktılar’ demekten de utanmadılar… “Söz verdik, tuttuk” diyorlar; balık bile tutamazlar! 



5 yıldır; ‘Konuşmayın harekete geçin; Söz verdiniz madem, yapın! Anlatmayın gösterin.’ diyoruz. Ortada sadece laf kalabalığı, laf ebeliği; İzmir’in sokaklarında ise rengârenk reklam panolarından başka hiçbir şey yok. Belediye binasının yerinde yeller esiyor; onların başında kavak yelleri! Yeni belediye binası muamma, kentsel dönüşüm muamma;  Körfez temizliği, Buca Metrosu, Karşıyaka Stadı, Buca-Otogar Yolu muamma… Derelerin ıslahı, kanalizasyon yağmur suyu hatları muamma… Tarım kooperatifleri muamma… Bütçede kocaman bir kara delik… Belediye Şirketleri kim kime dum duma…"

"YOLLAR MAYIN TARLASI"

Başkan Saygılı şöyle devam etti:

"Yollar, caddeler mayın tarlası… Tek marifetleri; yağmur yağdığında ‘İzmir Gölü’nde kayıklı ulaşım seferleri!  Sorsak; yurt dışından basın açıklaması yapıp ‘ turistik gezi’ derler… İzmir’i bu girdaptan kurtarmaya kararlıyız! CHP’nin elinde enkaza dönüşen; giderek aşağa çektikleri İzmir’i bu girdaptan kurtarmaya hazırız. Yeter ki; İzmir halkı bu kez ‘hizmet’ desin; ‘icraat’ desin… Yeter ki; yaşadıkları şehrin geleceğini çalan bu belediyeciliğe, bu işbilmezliğe ‘dur’ desin…  Biz hazırız; söz nasıl tutulur göstermeye; körfezde nasıl yüzülür, kentsel dönüşüm nasıl yapılır göstermeye… Alt yapısıyla, ulaşımıyla, sosyal donatı alanlarıyla, doğasıyla, üretimiyle, insanlarıyla bir şehir nasıl olur göstermeye hazırız… Bu kez İzmirlilerin sandığa gidip bu sıfır icraat karşısında; gün gün gerilettikleri İzmir fotoğrafı karşısında ‘otur sıfır’ diyerek tepkisini göstermesini bekliyoruz… CHP belediyeciliği; mezun olup diploma alamayacak kadar çok sınıfta kalmıştır."

"İZMİR'DE BÜYÜK BAŞARI ELDE EDECEĞİZ"

AK Parti olarak yerel seçimde büyük başarılar elde etmeyi hedeflediklerini dile getiren Başkan Saygılı sözlerini şöyle tamamladı:

"Uzaklara gitmeyin… AK Parti’nin, Cumhur İttifakı’nın İzmir’in yerel idaresinde olduğu ilçelerimize dönüp bakınız… Belediye başkanlarının başarılarına; değişen ve gelişen kentsel dokuya bakınız… Ne mi göreceksiniz?  Kent hayatını, gündelik hayatı, sosyal hayatı kolaylaştıran, geleceği öngörerek adımlar atan hizmet anlayışını, başladığı işi bitiren icraat belediyeciliğini, yapılan yatırımları; belediye ile halk arasındaki güven ve uyumu göreceksiniz…  Bu tabloyu İzmir Büyükşehir’de, 30 ilçede de hayata geçirmeyi hedefliyoruz… Yeter ki; İzmirliler, bizi bu yolda yetkilendirsin… Bizde pilavdan dönen olmaz… Sözümüz, namustur… Şehirlerimizin kaderini belirleyecek olan bu önemli süreçte, birlik ve beraberlik içinde, yüksek bir motivasyonla hareket ederek büyük bir başarı elde etme azmimizle dolup taşıyoruz. Her bir teşkilat mensubumuz, bu kutlu yolda hemşehrilerimizin taleplerini ve beklentilerini en iyi şekilde anlamak için gayret sarf etti. Şunu açıkça ifade etmek isterim ki, teşkilatımız hazır, motivasyonumuz yüksek ve hizmet odaklı adaylarımızla birlikte bu seçimlerde büyük bir başarı elde edeceğimize olan inancımız tamdır. Hemşehrilerimizin güçlü desteğiyle milletimizin gönlünde taht kurmuş bir hizmet anlayışıyla İzmir'de büyük başarılar elde edeceğimizi inanıyorum."

KASAPOĞLU'DAN YEREL SEÇİM MESAJLARI

 

 

 

 
Japon deprem uzmanından Karşıyaka uyarısı!
 
Bornova Aday Adayı Temiz kadınlarla buluştu: Önceliğimiz kreşler açmak
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bahattin Senemoğlu 21 Aralık 2023 Perşembe 16:34

AKP İzmir il başkanı hep yaptıkları gibi algı operasyonu yapıyor Devleti 21 yılda 576 milyar dolar borca soktular . 2024 yılı bütçesi şimdiden iki trilyonun üzerinde açıkla sundular akılları sıra CHP belediyelere çamur atıyor kimse bunları yemez.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Kasapoğlu'dan yerel seçim mesajı: 'Önemli dönemeçteyiz'
Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve İzmir milletvekili Mehmet Kasapoğlu, 31 ...
CHP'li Ulaş Aydın, Bayraklı'nın spor kulüpleriyle buluştu
CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Aydın, Bayraklı'da faaliyet ...
Alevi Derneklerinden Başkan Batur’a destek
Alevi dernek ve federasyonlarıyla bir araya gelen Konak Belediye Başkanı ...
 
Kasapoğlu'dan hakem Halil Umut Meler'e geçmiş olsun ziyareti
Önceki Dönem Gençlik ve Spor Bakanı ve Ak Parti İzmir Milletvekili Dr. ...
CHP Urla aday adayı Şen: Üreticinin ürünleri sabah kapınıza gelse olmaz mı?
CHP Urla Belediye Başkan aday adayı Seyfettin Şen, “Üreticinin ürünleri ...
Muharrem Dayanç'tan gençlik buluşması!
CHP Balçova Belediye Başkanı Aday Adayı Muharrem Dayanç, ilçedeki gençlerle ...
 
İYİ Parti'de Şeyh Sait istifaları... 12 bin 750 kişi birden ayrıldı!
Şeyh Said ile ilgili açıklamaları nedeniyle disipline sevk edilen İYİ ...
Özel'den Erdoğan'a Filistin çağrısı: Cesaretin varsa...
CHP lideri Özgür Özel, memleketi Manisa’da yaptığı konuşmada Filistin ...
Foça'da CHP'li başkan adayları bir araya geldi
CHP'nin Foça Belediye Başkan aday adayları, ilçe yönetiminin çağrısıyla ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 28 22 5 1 69 29 40 71
2 Fenerbahçe 27 20 5 2 67 25 42 65
3 Reeder Samsunspor 28 15 6 7 44 32 12 51
4 Beşiktaş 27 13 8 6 41 27 14 47
5 ikas Eyüpspor 28 12 8 8 41 32 9 44
6 Rams Başakşehir 27 11 6 10 44 38 6 39
7 Göztepe 27 10 8 9 45 35 10 38
8 Gaziantep FK 27 11 5 11 36 36 0 38
9 Kasımpaşa 28 9 11 8 49 52 -3 38
10 Trabzonspor 27 9 9 9 44 32 12 36
11 Onvo Antalyaspor 28 10 6 12 32 52 -20 36
12 Tümosan Konyaspor 28 9 7 12 34 40 -6 34
13 Bellona Kayserispor 28 8 9 11 34 46 -12 33
14 Çaykur Rizespor 27 10 3 14 34 46 -12 33
15 Corendon Alanyaspor 28 8 7 13 32 42 -10 31
16 Net Global Sivasspor 28 8 6 14 38 46 -8 30
17 Sipay Bodrum FK 28 8 6 14 22 33 -11 30
18 Atakaş Hatayspor 27 4 7 16 29 51 -22 19
19 Adana Demirspor 28 2 4 22 26 67 -41 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri